La Diputació ampliarà el seu suport a l’Ajuntament d’Olèrdola amb un increment d’inversions

14/08/2023 - 15:30h

Així s’ha constatat en una reunió que ha mantingut el Diputat Sergi Vallès amb l’alcaldessa Fina Mascaró i el 2n tinent d’alcalde, Jordi Álvarez

La Diputació de Barcelona incrementarà el seu suport a l’Ajuntament d’Olèrdola en aquest mandat, ampliant recursos per a finançar inversions al municipi. Així es podia constatar divendres durant una reunió que ha mantingut a l’Ajuntament d’Olèrdola el Diputat president de l’Àrea d’Infraestructures i Territori de la Diputació de Barcelona, Sergi Vallès, amb l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, i el 2n Tinent d’Alcalde, Jordi Álvarez.

Sergi Vallès explicava que reunions com les mantingudes a Olèrdola són fruit de l’acord de govern a la Diputació que incorpora l’augment de recursos per a l’Alt Penedès. Vallés assenyalava que s’havien “posat les piles” perquè aquests recursos arribin al territori el més aviat possible.

Vallès ha manifestat que s’ha trobat a Olèrdola un govern municipal unit, amb moltes ganes i predisposició de treballar per Olèrdola.

L’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, oferia una valoració molt positiva de la reunió amb el Diputat president de l’Àrea d’Infraestructures i Territori, tot fent notar que la visita a l’Ajuntament d’Olèrdola era una de les primeres que feia a ajuntaments del territori per a oferir aquest suport en inversions. Mascaró exposava que ara l’Ajuntament treballarà per complir amb els paràmetres que permetin a l’Ajuntament disposar d’aquests recursos addicionals.

Mascaró subratllava que des del govern municipal estan satisfets d’aquesta ampliació de recursos que té al seu abast l’Ajuntament d’Olèrdola. També indicava que caldrà traslladar les propostes des de l’Ajuntament durant el mes de setembre per a que puguin ser avaluades per la Diputació i incorporades en el seu pressupost.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’estan ara valorant les actuacions que es canalitzen gràcies a aquesta ampliació de suport, en uns recursos que s’han d’afegir al suport ordinari que la Diputació ja ofereix al municipi en matèria de serveis i també d’inversions.

També et pot interessar

Comentaris