Beth Català, segona princesa a Miss Teen Spain 2023

09/08/2023 - 11:30h

La jove bisbalenca de només dotze anys és actriu i model i va competir amb noies de divuit i dinou anys, quedant entre les tres finalistes de divuit participants

La bisbalenca Beth Català es va proclamar segona princesa al concurs Miss Teen Spain 2023 per a adolescents, que va tenir lloc a Madrid fa uns dies. Amb només dotze anys, Català representava Barcelona en un certamen on hi havia divuit concursants d’arreu d’Espanya. Durant quinze dies la bisbalenca i la resta de participants van rebre cursos de passareŀla, oratòria i ball previs a la gala de coronació final, el passat 29 de juliol. I amb només dotze anys va estar competint amb noies de 18 i 19 anys, per acabar sent seleccionada entre les tres millors, només superada per Tenerife –la guanyadora, i que representarà Espanya al concurs Internacional que es farà a Punta Cana– i la representant d’Almeria.

Dies molt sacrificats

“Ha estat una experiència molt gratificant i molt emocionant amb totes les meves companyes. Vaig aprendre moltíssim en uns dies que van ser molt sacrificats perquè estàvem fins a sis hores assajant”, relata Català, que recorda que després dels quinze dies va acabar amb “un mal de peus horrible”, i és que portava uns talons de 14 centímetres. Aquesta jove explica que el desig de futur passa més pel cinema que no pas per la passareŀla, però ara per ara es troba que per la seva alçada, 1,73 cm, és més factible fer de model que no pas d’actriu.

Beth Català va competir amb noies que estan a punt de començar els estudis universitaris, quan ella aquest any començarà segon d’ESO a l’institut Coster de la Torre de la Bisbal del Penedès. Recorda també una de les preguntes que li van fer al concurs, on li van demanar l’opinió al voltant dels concursos de bellesa. “En aquests concursos no només es valora el físic sinó que també es puntua molt com és la persona de caràcter, i això ho vaig voler destacar”.

Passareŀla a Milà

Aquesta jove bisbalenca també juga a bàsquet amb l’infantil del Vendrell i ara, a finals de setembre, té previst participar en una desfilada de moda a la ciutat italiana de Milà, la capital de la moda. En el món del cinema va participar a la pel·lícula Miró, que es va estrenar l’any passat i actualment té nous projectes, alguns d’ells encara per confirmar, a la petita pantalla.

També et pot interessar

Comentaris