La visita de posta del sol al campanar de Santa Maria, un dels principals actius turístics de Vilafranca

08/08/2023 - 18:00h

La visita permet conèixer aquesta talaia de la vila, des del punt de vista històric, arquitectònic i permet admirar un esplèndid paisatge a l’arribar al pis més alt

Amb la tradicional visita de posta de sol al campanar de Santa Maria, aquest dissabte passat va començar la temporada de visites guiades al patrimoni de Vilafranca que organitza el Servei de Turisme de l’Ajuntament. Les visites de posta del sol al campanar de la basílica de Santa Maria tindran lloc tots els dissabtes d’agost, setembre i els tres primers dissabtes d’octubre. Per fer coincidir la visita amb la posta de sol els horaris variaran. A l’agost les visites comencen a les 20h, al setembre a les 19h i a l’octubre a les 18.30h.

Una visita guiada que permet conèixer aquesta talaia de la vila, des del punt de vista històric, arquitectònic i de les seves anècdotes i que permet admirar un esplèndid paisatge a l’arribar al pis més alt, on s’hi poden veure, d’una banda, les teulades del centre de la vila per explotar l’efecte tafaner i, de l’altre, un mar de vinyes. I just en aquest moment, com no pot ser d’altra manera sent la Capital del Vi, s’ofereix una copa de vi dels cellers de Vilafranca tot gaudint de les vistes. Patrimoni, història, paisatge i vi són, en definitiva, els ingredients que fan d’aquesta visita una de les de més èxit.

D’altra banda, el Servei de Turisme ja té programades les visites de la propera tardor-hivern en què hi haurà les visites teatralitzades tant al Cementiri Patrimonial de Vilafranca i com a la Vilafranca Modernista, o bé la novetat d’aquest any que consisteix en la visita a la teulada i al campanar de la basílica de Santa Maria, una visita per no perdre’s.

També et pot interessar

Comentaris