Els Mossos desmantellen una plantació amb més de 1.000 plantes de marihuana a Gelida

31/07/2023 - 13:00h

Es va detenir un home de 29 anys per delictes contra la salut pública

Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès van detenir, el 25 de juliol, a Gelida un home de 29 anys com a presumpte autor de delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Un dispositiu coordinat el dia 25 de juliol entre la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Sadurní d’Anoia, Policia Local de Gelida i la Unitat d’investigació de Vilafranca del Penedès, va permetre detectar una plantació de més de 1.000 plantes de marihuana.

Els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Sant Sadurní d’Anoia i Policia Local de Gelida van observar una infraestructura que s’utilitzava per fer una plantació de marihuana, i van identificar i detenir al presumpte autor. Al mateix temps es va comprovar la complexitat de la infraestructura del domicili on es trobava la plantació. Per aquest motiu, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Vilafranca del Penedès, en coordinació amb les patrulles de seguretat ciutadana, van realitzar el 27 de juliol sota manament judicial una entrada i escorcoll de l’habitatge.

En el transcurs de l’entrada, els mossos van localitzar 1.091 plantes de marihuana, a més de nombrós material i maquinària emprat per dur a terme la plantació. L’arrestat va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vilafranca del Penedès. 

També et pot interessar

Comentaris