El PSC guanya a 21 municipis, ERC només a 4 i Junts a 2 al conjunt de l’Alt Penedès

24/07/2023 - 02:00h

A Puigdàlber, els republicans s’han imposat per 1 vot

Només a 6 municipis de l’Alt Penedès la llista del PSC no ha estat la més votada. Esquerra Republicana de Catalunya s’ha imposat a quatre pobles (Pla del Penedès, Torrelevit, Puigdàlber i Subirats) i Junts ho ha fet a dos (Font-rubí i Santa Fe del Penedès).

Destaca el triomf més que ajustat d’ERC a Puigdàlber. Els republicans han sumat 74 paperetes i el PSC, 73. El municipi més gran amb triomf d’ERC ha estat Subirats on s’han imposat també de forma molt ajustada. Han sumat 410 vots, cinc més que el PSC (405). Junts ha estat la tercera força subiratenca amb 372 sufragis. Pel que fa a Torrelavit, victòria una mica més folgada amb 209 vots per 175 dels socialistes. En el cas del Pla del Penedès, triomf per la mínima amb 182 vots per 167 de la formació vermella.

Pel que fa als dos triomfs de Junts, a Font-rubí s’han imposat amb 178 vots, seguits d’ERC amb 172 i el PSC, amb 154. . A Santa Fe del Penedès triomf de Junts amb 56 paperetes, seguida d’ERC amb 40 i el PSC amb 39. Tant Font-rubí com Santa Fe del Penedès s’han convertit en els dos únics municipis en què el PSC no ha estat ni primera, ni segona força.

D’aquesta manera, el llistat de municipis de l’Alt Penedès queda de la següent manera: Vilafranca (PSC), Sant Sadurní d’Anoia (PSC), Santa Margarida i Els Monjos (PSC), Gelida (PSC), Sant Cugat Sesgarrigues (PSC), Puigdàlber (ERC), Santa Fe del Penedès (Junts), Pontons (PSC), Sant Pere de Riudebitlles (PSC), Torrelavit (ERC), Vilobí del Penedès (PSC), Sant Llorenç d’Hortons (PSC), Mediona (PSC), Castellví de la Marca (PSC), Castellet i la Gornal (PSC), Pacs del Penedès (PSC), Pla del Penedès (ERC), Sant Martí Sarroca (PSC), La Granada (PSC), Torrelles de Foix (PSC), Olesa de Bonesvalls (PSC), Avinyonet del Penedès (PSC), Sant Quintí de Mediona (PSC), Olèrdola (PSC), Font-rubí (Junts), Subirats (ERC), Pla del Penedès (ERC), Les Cabanyes (PSC)

Per conèixer els resultats per municipis es pot clicar en aquest enllaç hhtps://resultados.generales23j

Per conèixer els resultats per municipis es pot clicar en aquest enllaç hhtps://resultados.generales23j

També et pot interessar

Comentaris