L’Acampada Jove 2023 reuneix 26 artistes en dos escenaris de Sant Sadurní d’Anoia

12/07/2023 - 14:00h

Entre dijous i dissabte concerts musicals i activitats complementàries

Sant Sadurní d’Anoia torna a acollir per segon any consecutiu l’Acampada Jove que ha trobat al Penedès un nou emplaçament per consolidar la seva oferta. Concerts musicals i activitats complementàries que van des de tallers de música fins a actes recreatius i debats, ompliran de festa i reivindicació els dos escenaris sadurninencs de Can Mas de la Riera i la Finca Prunamala, coneguts per l’ocasió com Espai República i Espai Independència .

La relació de cantants i grups que participaran al festival és àmplia i de qualitat. Amics de les Arts, The Tyets, Lildami, Buhos, Auxili, La Fúmiga, Triquell, Santa Salut, Figa Flawas, Xavi Sarrià, Miquel del Roig, Lo Puto Cat o la Sidral Brass Band, entre d’altres, dibuixen un programa per tot tipus de gustos musicals que garanteix una gran presència de públic a la cita. L’any passat més d’11 mil persones vas desfilar pels escenaris sadurninencs, una xifra que podria augmentar en l’edició d’enguany.

L’organització de Jovent Republicà ha dissenyat un programa molt detallat. Amb el lema de “Estima la música, combat el feixisme”, les primeres activitats s’inicien a la 1 del migdia de dijous amb un torneig de jocs de taula i una conversa sobre l’esclat del català a les xarxes socials a partir de les 2 del migdia.

A nivell de concerts, el primer està previst per 2/4 de 6 de la tarda de dijous a càrrec d’Oxígen a l’Espai República. A l’Espai Independència, el primer concert arrencarà a les 10 del vespre amb Scorpio. Just després (2/4 de 12 de la nit) arribarà el torn de The Tyets. Posteriorment, agafarà el relleu Lildami.

Divendres, també a partir de les 10 del vespre, serà el dia de les actuacions de Julieta, La Fúmiga, Triquell o Figa Flawas, sempre a l’Espai Independència i dissabte, igualment amb el tret de sortida a les 10, de Buhos, Xavi Sarrià, Els Amics de les Arts, Auxili o Jazz Woman.

Durant la darrera setmana, Jovent Republicà ha estat treballant en el complex desplegament logístic per tenir-ho tot a punt per l’inici del festival. El muntatge dels escenaris, la senyalització i l’acondicionament dels espais han obligat a un ampli desplegament tècnic i humà. El director del festival, Pol Baldomà assenyala que “l’Acampada Jove és una aposta clara pels nous talents del nostre país i per la música en català. El cartell reflecteix la diversitat i la qualitat de la música dels Països Catalans”.

També et pot interessar

Comentaris