Els verds completen el sisè 3d9f de la temporada a Lloret de Mar

3d9f dels Castellera de Vilafranca a la festa major de Lloret de Mar | Castellers de Vilafranca
10/07/2023 - 11:03h

Els Castellers de Vilafranca podrien portar aquest proper dissabte a Altafulla el seu segon gamma extra amb la torre de nou amb folre i manilles

Amb menys camises de les habituals els Castellers de Vilafranca es van desplaçar aquest passat dissabte a Lloret de Mar per actuar-hi amb motiu de la festa major d’aquesta ciutat de la comarca de la Selva al costat de la colla castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima i la colla Castellera de Figueres.

Els verds van començar l’actuació descarregant el 7d8, el tercer de la temporada per continuar amb el 3d9 amb folre, el sisè del curs que es va haver de treballar al folre especialment a la carregada del castell. Van tancar l’actuació amb la torre de vuit folrada, la quarta de la temporada, un castell amb la mirada posada per aquest proper cap de setmana amb el possible intent de torre de nou a l’actuació d’Altafulla.

Precisament aquest dissabte que ve a les 6 de la tarda, els Verds tenen el primer cara a cara de la temporada amb la Vella de Valls, una colla que ja ha descarregat dos gamma extra com són el pilar de vuit i el quatre de nou amb folre i l’agulla. El treball dels vilafranquins se centra en poder portar a plaça el seu segon gamma extra amb la torre de nou. A banda d’aquestes dues colles també hi actuaran els Castellers d’Altafulla i els Xiquets de Tarragona.

També et pot interessar

Comentaris