Un concurs de disseny de xapes protagonitzarà el Dia Internacional del Cava del 12 de juliol

06/07/2023 - 15:47h

Es poden presentar propostes fins el dilluns 10

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Cava s’ha posat en marxa una acció digital global que connecta per primera vegada el cava amb el món de l’art d’una manera molt especial. “Cava Design Contest” és el concepte creatiu de la campanya que donarà peu a una iniciativa on la creativitat guanyarà una nova dimensió.

La idea s’ha concretat en un concurs de disseny gràfic en el qual un jurat format per la DO Cava i per la popular dissenyadora María Diamantes, reconeguda pel seu estil que es caracteritza per la síntesi de formes i colors amb la paleta reduïda i la simplicitat de les siluetes, que votarà el disseny més original d’una xapa de cava.

L’objectiu és fer partícep a qualsevol persona que tingui habilitats de disseny gràfic o simplement sigui un aficionat. Les xapes són un element molt buscat per col.leccionistes i per això es pretén, amb aquesta iniciativa, trobar propostes de disseny originals fetes per “Cavalovers”.

La proposta guanyadora cobrarà vida en una edició limitada d’ampolles de la DO Cava. A més, el guanyador o guanyadora rebrà un lot exclusiu de 6 ampolles de cava amb el seu disseny original. Es pot participar fins el dilluns 10 de juliol i el guanyador es coneixerà el mateix Dia Internacional del Cava el proper dimecres 12.

També et pot interessar

Comentaris