ERC demana al govern municipal que expliqui i actuï sobre el pàrquing de sota la via

Els republicans veuen en aquesta infraestructura una via per solucionar els problemes d’aparcament a Vilafranca

Vilafranca fa més de 10 anys que disposa d’un aparcament soterrat al carrer Papiol, sota la via del tren, i mai s’ha posat en funcionament. Això és el que el grup municipal d’ERC ha recordat avui davant mateix d’aquesta infraestructura i que el govern anterior de Junts i PSC mai no ha donat resposta al seu interès per aquest tema. ERC vol sabèr quin problema hi ha amb un aparcament amb una capacitat de més de 100 places, ben situat a l’entrada nord de Vilafranca, que serviria per paliar el dèficit de llocs per aparcar que hi ha a la ciutat i satisfaria les demandes tant de la ciutadania com del teixit comecial en aquest sentit.

El portaveu, Pere Sàbat, ha declarat que la xarxa de pàrquings serveix per determinar el model de ciutat, que serà possible sempre i quan se la doti de les eines necessàries. Sàbat considera que l’actual pla d’aparcaments de Vilafranca és “de curta volada, no és prou ambiciós” perquè està pensat per satisfer només les necessitats de la ciutadania vilafranquina. Per aquest motiu, ERC considera que el pla hauria de mirar més enllà “si es vol aspirar a ser un pol d’atracció de la vegueria i exercir la capitalitat” i que la xarxa d’aparcaments no quedi curta.

“Animem el nou govern a que governi, es posi les piles i expliqui quines deficiències té l’aparcament del carrer Papiol. I després, que actuï”, ha sentenciat Pere Sàbat.

També et pot interessar

Comentaris