Eliseu Alegre serà el nou alcalde de Castellví de la Marca

28/06/2023 - 16:22h

Figurava en el lloc número 4 de la llista d’Impulsem Castellví i agafa el relleu de Núria Cañís

Després de la renúncia de Núria Cañís set dies després de ser proclamada alcaldessa de Castellví de la Marca finalment, aquest dimecres a la tarda, s’ha fet públic a través d’un comunicat el nom de la persona que agafarà el seu relleu. Ni Pau Sans, ni Núria Arnau, que figuraven en els números dos i tres de la llista, finalment serà Eliseu Alegre Bolet, el número 4 de la llista guanyadora. Una decisió que ha pres el grup per unanimitat.

El ple extraordinari de proclamació es farà el proper dijous 6 de juliol, a les 19.30 hores, a la sala de plens del nou Ajuntament de Castellví de la Marca en un acte públic. Al mateix ple, sempre i quan la Junta Electoral faciliti les credencials, també s’incorporarà al consistori Ivet Garcia, que figurava en el número 7 de la llista d’Impulsem Castellví de la Marca-CM.

Durant el passat mandat amb el govern de Xavier Ramos, Eliseu Alegre ha estat al capdavant de les regidories de Nuclis urbans i masies, Igualtat i LGTBI+, Esports, Festes i Tradicions.

El candidat s’ha mostrat il·lusionat amb la possibilitat de ser escollit alcalde de Castellví de la Marca: “M’estimo el meu poble i tinc moltes ganes de treballar per millorar la qualitat de vida del veïnat i per garantir els drets i les oportunitats de tothom”.

Alegre serà el sisè alcalde que tindrà el municipi i el 158è a l’Alt Penedès des de la democràcia, l’any 1979. Abans ho havien estat, Pere Casanovas (12 anys), Núria Morató (8 anys), Pere Pujol (16 anys), Xavier Ramos (8 anys) i Núria Cañis.

També et pot interessar

Comentaris