L’Espai Cultural Fòrum Berger presenta una col·lectiva amb 50 obres

27/06/2023 - 16:29h

‘Vincles’ presenta un homenatge pels 50 anys de la sala AnQuin’s de Reus amb artistes que han mantingut un lligam estret amb la sala

Aquest divendres, a les 18.30 h, a l’Espai Cultural Fòrum Berger tindrà lloc l’obertura de la mostra sota el títol ‘Vincles’ que vol ser un homenatge a la galeria. La Fundació Pinnae se suma així als actes de celebració del 50è aniversari de la sala AnQuin’s de Reus que ha seleccionat una mostra amb obres de cinquanta artistes amb qui històricament ha mantingut algun lligam.

Aquest espai d’art va obrir les portes l’any 1973 a Reus, els seus fundadors Pepita Giné i Antonio Quinteiro, van passar el relleu generacional a la seva filla Pepa Quinteiro que ha impulsat la Galeria fins a ser actualment una de les galeries europees de referència que representa i dona a conèixer artistes del nostre país.

Cada pintura d’aquesta exposició està especialment seleccionada per celebrar aquesta efemèride. La Galeria al llarg de cinquanta anys ha presentat exposicions d’una àmplia selecció d’artistes contemporanis i d’artistes del segle XX nacionals i internacionals, sent un dels espais de referència establerta fora de Barcelona i sempre vinculada a la seva ciutat i al territori i també des de fa anys amb la Fundació Pinnae amb qui s’ha col·laborat i produït diferents projectes culturals i artístics, com un premi de pintura jove o be exposicions monogràfiques amb diferents artistes i col·lectius.

L’exposició es podrà visitar del 30 de juny al 6 d’agost a l’Espai Cultural Fòrum Berger en horari d’estiu de dijous a diumenge de 18.30 a 20.30h.

També et pot interessar

Comentaris