9 ciutadans i ciutadanes veuran la Festa Major de Vilafranca des del balcó de la Casa de la Vila

27/06/2023 - 12:17h

Des d’avui fins dimecres 23 d’agost ja es poden omplir les butlletes per participar i el sorteig es farà el 24 d’agost

L’Ajuntament de Vilafranca obre de nou la possibilitat que la ciutadania pugui seguir, mitjançant sorteig, els actes de festa major que es duguin a terme els dies 29, 30 i 31 d’agost a la plaça de la vila des del balcó de l’Ajuntament. Des d’avui ja es poden omplir les butlletes i ficar-les a l’urna que hi ha al vestíbul de l’Ajuntament. En total seran  9 ciutadans i ciutadanes escollits , 3 de diferents cada dia.

Els requisits que han de complir les persones que hi vulguin optar són que no hagin estat mai ni membres del consistori, ni de l’administració de la Festa Major ni hagin fet mai el pregó ni hagin estat convidades en anys anteriors.

Pot participar en el sorteig tothom qui estigui empadronat al municipi de Vilafranca que sigui major d’edat (18 anys) a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades.

En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. Les 18 persones sortiran del sorteig que es farà entre les butlletes vàlides.

El termini per omplir les butlletes finalitzarà dimecres 23 d’agost i el sorteig tindrà lloc dijous 24 d’agost.

Cada any entre 400 i 500 persones han participat en el sorteig omplint una butlleta.

També et pot interessar

Comentaris