Vilafranca inaugura la nova seu col·legial d’Arquitectura al Penedès

22/06/2023 - 12:00h

Així es culmina el 10è aniversari de la constitució de la delegació a l’Alt Penedès-Garraf, la més novella

El nou alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, i el president del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb), Celestí Ventura, inauguraven aquesta setmana la nova seu del Cateb a l’Alt Penedès-Garraf. A l’acte també va assistir la delegada del col·legi en aquest territori, Meritxell Bosch.
La nova seu del Cateb està situada al carrer de Cal Bolet, 4. Disposarà d’unes instal·lacions més àmplies i modernes que facilitaran la trobada del col·lectiu dels arquitectes tècnics, milloraran les condicions a l’hora d’impartir cursos de formació i també projectaran el col·legi cap als ciutadans a l’hora de facilitar les seves consultes a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació a banda d’apropar el gran paper de l’arquitectura tècnica en el projecte de país de la rehabilitació energètica.

Aquesta inauguració culmina el 10è aniversari de la constitució de la delegació a l’Alt Penedès-Garraf, la més jove de les sis amb les que compta el Cateb, que es va crear l’any 2012 a partir de l’oficina de serveis creada un any abans i situada al quart pis de l’edifici de la plaça del Penedès. Actualment la delegació a l’Alt Penedès- Garraf aplega prop de 250 col·legiats i col·legiades.

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) es va constituir el 1940 i en l’actualitat integra un col·lectiu format per prop de 7.000 professionals col·legiats. A més de la seu central a Barcelona està implantat a les comarques del seu àmbit territorial a través de les seus de Vic, Manresa, Granollers, Terrassa, Mataró i Vilafranca del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris