Un pacte a tres bandes aparta Lucas Ramírez de l’alcaldia d’Olèrdola

Impulsem, ERC i el PSC signen un pacte de govern que farà alcaldessa la republicana Fina Mascaró els dos primers anys i a Jordi Álvarez, d’Impulsem, els dos últims

Un dels municipis que no tenia clar el color del govern municipal era Olèrdola. la pèrdua de la majoria absoluta de Lucas Ramírez, al capdavant d’APO, deixava qui ha sigut alcalde les dues darreres legislatures penjant d’un fil. APO va ser la llista més votada el 28M, amb un 43,4% dels vots i 5 regidors, però la suma dels regidors d’Impulsem Olèrdola, ERC i el PSC, amb dos cadascun i l’entesa entre les tres parts són suficients per apartar Ramírez de l’alcaldia.

El pacte establert entre els tres partits deixa la republicana Fina Mascaró com a alcaldessa d’Olèrdola els dos primers anys de mandat, mentre que Jordi Álvarez, candidat d’Impulsem, serà alcalde els dos darrers anys.

Els futurs socis de govern afirmen que “hem constatat que en els nostres programes hi ha nombroses coincidències sobre com afrontar els reptes que té el municipi”. Així mateix consideren que comparteixen “la voluntat de canviar les maneres de fer i de relacionar-se amb la ciutadania”. Per aquest motiu creuen que “cal obrir una nova etapa a l’Ajuntament, que estigui marcada pel diàleg permanent amb la ciutadania, amb el conjunt de les entitats del municipi i amb la totalitat del consistori”, perquè tots formem part d’Olèrdola. “.

També et pot interessar

Comentaris