Esquerra es votarà a si mateixa per les 3.200 persones que els van donar confiança el 28-M

14/06/2023 - 18:36h

Pere Sàbat ha tancat la porta al PSC tot i que estan disposats a arribar a acords de ciutat en benefici de Vilafranca

Esquerra Republicana de Catalunya ha estat el darrer partit a dir la seva abans que no arribi d’aquí a tres dies la investidura del nou alcalde que fora una sorpresa majúscula correspondrà al socialista Francisco Romero, guanyador i amb més suports a les darreres municipals.

Pere Sàbat, l’alcaldable per ERC a Vilafranca ha avançat en roda de premsa que dissabte en el ple d’investidura el seu partit es votarà a si mateix perquè “ens devem a les 3.197 persones que ens van fer confiança”. ERC ha recordat la situació explicada ja davant la impossibilitat de fer una alternativa independentista i progressista davant el veto de la CUP i Junts.

Consultada l’assemblea amb la militància dels republicans Sàbat s’ha refermat “en el nostre programa que intentarem portar a l’oposició perquè considerem que són projectes claus per la transformació de la ciutat”. Això si ha recordat que “liderarem una oposició de mà estesa i constructiva”. Però a la vegada ha insistit en què aquests interessos de ciutat passen pels republicans pel Centre d’Urgència d’Atenció Primària, per la segona biblioteca, pel campus universitari o per la reformulació de l’Antic Hospital. Projectes claus per la ciutat, ha dit Sàbat.

Després d’insistir en la majoria independentista i progressista ha tancat la porta cap suport al PSC tot i que aquesta porta l’ha obert una mica tot seguit adduint que “sempre estaran per davant els acords de ciutat”. Sàbat ha acabat repetint una vegada i una altra la paraula “programa”.

També et pot interessar

Comentaris