Francisco Romero no vol córrer i aposta per iniciar la legislatura en solitari

12/06/2023 - 12:32h

El PSC té previst continuar la ronda de contactes seguint la metodologia de “seure, parlar dels programes electorals, dels projectes i iniciatives concretes a nivell municipal”

El socialista Francisco Romero ho té molt clar. Vol començar la legislatura governant en solitari malgrat saber que no té la majoria garantida. Però també veu clar que haurà de treballar les properes setmanes per aconseguir una estabilitat al consistori “des del diàleg amb els partits i en base als programes electorals”, ha reconegut. L’alcaldable ha comparegut davant els mitjans de comunicació per primera vegada després del 28-M i ha explicat que el seu partit té previst continuar la ronda de contactes seguint la metodologia de “seure, parlar dels programes electorals, dels projectes i iniciatives concretes a nivell municipal”. I ha volgut anar més enllà quan ha dit que “amb algunes candidatures ja hem entrat a parlar de viabilitat econòmica d’alguns temes”.

Tal com va fer en la campanya Romero ha insistit en el fet que ja està treballant pel compromís dels 100 primers dies de mandat que passen, entre d’altres, per visitar tots els barris, convocar noves places de policies locals i posar en marxa la nova policia de proximitat, ampliar el servei de neteja i preparar la unitat d’intervenció ràpida, posar en marxa els caixers automàtics per a la gent gran o presentar el projecte de millora dels vestuaris de les instal·lacions esportives. De fet, ja està treballant en la proposta de cartipàs i de funcionament de totes les àrees de l’Ajuntament.

Francisco Romero ha fet una valoració més en fred dels resultats electorals a Vilafranca entrant al detall. “Per nosaltres ha estat un èxit pujar mil vots” i destacava que el PSC ha estat la força més votada en 27 meses i de la resta 17, en 10 s’han quedat a menys de 30 vots de la primera força. “Hem pujat a tots els barris”, ha dit.

Romero, ha pogut constatar la disponibilitat dels grups a treballar en els temes municipals i posar en marxa el que la gent de Vilafranca ha demanat, per fer front als reptes que té. Romero, veu un nou mandat on “des del rigor i la humilitat, es treballarà l’acord amb els grups i la proximitat amb la gent”. El candidat a l’Alcaldia ha recordat finalment, com es va comprometre en campanya, que vol fer una alcaldia de proximitat en tots els àmbits.

També et pot interessar

Comentaris