Compromís amb la Bisbal també arriba a un acord de govern amb ERC

Agnès Ferré (Compromís amb la Bisbal) i Sílvia Montfort (ERC)
09/06/2023 - 13:46h

Prèviament ja havia establert un pacte amb el regidor del PSC i es forma un govern amb 7 dels 11 membres del proper consistori

Els partits polítics Compromís amb la Bisbal i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de la Bisbal del Penedès han arribat a un acord perquè els republicans entrin al proper equip de de govern bisbalenc per la legislatura 2023/2027. Hores abans ja havien arribat a un pacte Compromís i el PSC, “amb la voluntat de constituir un govern fort i estable, amb l’objectiu de continuar treballant per la Bisbal”, apuntaven els dos partits en un comunicat.

L’acord entre Compromís amb la Bisbal i ERC pels propers 4 anys ha establert, entre d’altres qüestions, que els republicans, amb Sílvia Montfort al capdavant, es facin càrrec de les regidories de Seguretat Ciutadana i Mobilitat Urbana.

A més, ERC ha explicat que l’acord ha estat aprovat per unanimitat entre la militància del partit a nivell local de la Bisbal del Penedès, amb l'”objectiu de dur a terme polítiques en benefici dels ciutadans i millorar el seu benestar”.

De la seva banda, l’alcaldessa bisbalenca des del 2015 ha apuntat que “els partits els fan les persones” i que en aquest sentit manté una bona sintonia amb la regidora d’ERC, Sílvia Montfort.

Juntament amb l’acord previ de Compromís amb la Bisbal i el PSC, el futur govern local estarà format per 7 d’un total d’onze regidors del ple.

Així doncs, al govern encapçalat per Agnès Ferré, el qual redactarà un Pla de mandat per a la legislatura 2023/2027 “en base als respectius programes electorals” dels partits integrants, hi haurà 5 regidors de Compromís amb la Bisbal, un del PSC i la regidora d’ERC; mentre que l’oposició estarà formada per Compromís Municipal (Junts) i Tots Som la Bisbal-Urbanitzacions, amb 2 representants cadascun.

També et pot interessar

Comentaris