Pacte a la Bisbal del Penedès entre Compromís i el PSC

Signatura del pacte de govern a la Bisbal del Penedès. (Foto: Compromís amb la Bisbal/PSC)
08/06/2023 - 10:06h

Els dos partits van arribar a l’acord aquest dimecres al vespre

Els partits polítics Compromís amb la Bisbal i el PSC de la Bisbal del Penedès han emès un comunicat de premsa conjunt en el qual informen que han arribat a l’acord de pacte de govern per la legislatura 2023/2027, “amb la voluntat de constituir un govern fort i estable, amb l’objectiu de continuar treballant per la Bisbal”, apunten.

Segons diuen el partit que fins ara liderava el govern bisbalenc amb majoria absoluta i que arran dels resultats de les eleccions municipals del 28-M, encapçalat per l’alcaldessa Agnès Ferré, i el PSC que li dera Dani Caballero, el pacte subscrit aquest dimecres al vespre “es basa en la lleialtat i la confiança, per treballar únicament en interès de la Bisbal i la seva gent”.

L’equip de govern bisbalenc consensuarà i redactarà el Pla de mandat per la legislatura 2023/2027, “en base als respectius programes electorals”.

Aquest Pla de mandat serà revisable anualment, segons conclouen Compromís amb la Bisbal i el PSC bisbalenc.

Recordem que Compromís amb la Bisbal va guanyar les eleccions d’aquest 2023 amb 5 regidors, un menys que el 2019 i per davant de Compromís Municipal (Junts) i Tots Som la Bisbal-Urbanitzacions amb 2 representants cadascun i un regidor tant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) com d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

També et pot interessar

Comentaris