Els Verds estrenen el 5d8 i el 4d8 amb l’agulla a Berga

Fotos: FÈLIX MIRÓ
05/06/2023 - 12:29h

Els Castellers de Vilafranca també van completar el segon 3d9 amb folre de la temporada

Diumenge els Castellers de Vilafranca van actuar a Berga en la diada dels Quatre Fuets que organitza la colla amfitriona, els Castellers de Berga. Sota un sol de justícia l’actuació es va realitzar a la plaça de Sant Pere, l’escenari principal de la Patum en una jornada que degut a algunes caigudes es va allargar més de l’habitual.

Els Verds van arrencar la diada amb la primera estrena del dia, el 4d8 amb l’agulla. Un castell que es va tancar als pisos de dalt però que no va representar cap dificultat perquè la colla s’anotés el primer castell de vuit pisos amb agulla de la temporada. Els de Sisco Benet van continuar amb el 3d9 amb folre que va descarregar-se sense cap tipus de problemes després dels dos intents desmuntats de la setmana passada a Cal Figafot. És el segon 3d9f de la temporada després d’estrenar-lo per Fires i ara ja es comença a dibuixar la següent estrena que seria el 4d9f. En tercera ronda va arribar una nova estrena amb el 5d8 que es va descarregar amb solvència. L’actuació dels Verds va acabar amb el segon pilar de set amb folre que va mostrar-se molt consolidat.

La pròxima actuació dels Castellers de Vilafranca serà aquest dissabte a les 6 de la tarda a l’Hospitalet de Llobregat al costat de la Jove de l’Hospitalet i els Castellers de Terrassa. D’altra banda, degut a les eleccions generals que s’han de celebrar el 23 de juliol i amb la coincidència de la Diada de les Santes de Mataró aquesta s’ha desplaçat al dissabte 22. D’aquesta manera els de la camisa verda fins l’agost no tindran diades en diumenge al migdia.

També et pot interessar

Comentaris