El Remeiart celebra el 12è aniversari en plena forma

01/06/2023 - 18:28h

La fira d’herbes remeieres de Santa Margarida i els Monjos es farà diumenge al Castell de Penyafort amb una cinquantena de propostes

El Remeiart, la fira de les herbes remeieres de Santa Margarida i els Monjos, arriba enguany a la seva dotzena edició amb una programació dedicada al coneixement i difusió de les plantes i les seves aplicacions.
El certamen, que es durà a terme durant tota la jornada del 4 de juny al Castell de Penyafort, aplega els millors artesans de Catalunya en l’elaboració de productes relacionats amb les herbes remeieres i una extensa programació de tallers, xerrades i demostracions dedicades a les aplicacions de les plantes a la salut, la cosmètica natural i la cuina, entre altres opcions.
Les persones que visitin la fira d’herbes Remeiart trobaran al recinte firal més de 50 propostes formatives que inclouen algunes sessions destacades, com ara les caminades de reconeixement de plantes guiades per botànics i experts, algunes d’elles en col·laboració amb l’equip de Floracatalana, una organització que agrupa professionals i aficionats de tot Catalunya amb l’objectiu de difondre el coneixement sobre les plantes del país.


La fira es du a terme durant tota la jornada i per accedir al Castell de Penyafort s’habilitarà un trenet especial des de l’aparcament. A més a més, el recinte incorporarà diverses propostes gastronòmiques per a les persones que desitgin passar tot el dia a la fira.
Una de les propostes més populars del Remeiart són les Cuines i Tapes. Es tracta de l’oferta gastronòmica de tapes i menús elaborats amb herbes remeieres que una dotzena de restauradors locals ofereix al públic entre avui i el dia 11 de juny. Les tapes es podran degustar al preu de 3 euros amb una copa de cava, aigua o vi inclosa.
Les persones interessades en el Remeiart i en tota la seva oferta poden adreçar-se al web Remeiart.cat o bé descarregar-se l’App disponible per a Android o Ios.

També et pot interessar

Comentaris