Mor un motorista vendrellenc en un accident amb un senglar i dues furgonetes

El lloc on s’ha produït l’accident. (Foto: ACN)
01/06/2023 - 11:09h

El succés ha passat aquest dijous de matinada a l’autopista C-32 a l’alçada de Cubelles (Garraf)

Un home de 48 anys i veí del Vendrell ha mort en un accident de trànsit que ha ocorregut aquest dijous de matinada, a les 5.35h, a l’autopista C-32 a l’alçada de Cubelles (Garraf), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís sobre el sinistre que ha tingut lloc al punt quilomètric 15,8 de l’autopista Pau Casals, en sentit Barcelona, quan una motocicleta i dues furgonetes s’han vist implicades en un sinistre en què també hi ha participat un senglar que ha irromput a la calçada.

Com a conseqüència d’aquest fet, ha mort el conductor de la motocicleta.

Fins al punt s’hi ha desplaçat dues patrulles de la policia catalana, dues dotacions de Bombers, i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquest accident mortal, el nombre de persones que han perdut la vida en el que portem d’any a les carreteres interurbanes catalanes és de 62.

El succés ha obligat a tallar la C-32 a Cubelles en sentit Barcelona i s’han fet desviaments per una àrea de servei. Cap a dos quarts de nou del matí la situació s’ha normalitzat.

També et pot interessar

Comentaris