Junts buscarà la tolerància 0 amb les ocupacions conflictives a Vilafranca

El 2022 hi va haver 108 ocupacions d’aquest tipus, que van afectar directament 2.800 veïns i veïnes de la vila

Junts a Vilafranca ha incidit de nou en la importància de la seguretat i en una compareixença avui s’ha centrat en el combat a les ocupacions conflictives. En aquest snetit, el candidat Aureli Ruiz ha incidcat que només l’any passat es van registrar 108 ocupacions conflictives a Vilafranca, ocupacions que van afectar directament 2.800 veïns i veïnes que en pateixen les conseqüències. Segons el candidat, és una situació que no es pot continuar perpetrant i per aquest motiu anuncia “tolerància 0 amb les ocupacions conflictives”.

Per aconseguir-ho, Ruiz anuncia la creació d’un equip multidisciplinar, intervinguin diversos serveis de l’Ajuntament, amb un equip transversal, que inclogui serveis socials, urbanisme, habitatge, i fins i tot els serveis jurídics i els serveis centrals, per tal que es pugui actuar d’una manera immediata, amb col·laboració del veïnat. Junts explica que ja ha començat a treballar en aquest sentit, de manera que les 108 ocupacions conflictives quedarien reduïdes a la meitat.

A tall d’exemple, Aureli Ruiz va exposar el cas d’un bloc de la Girada amb propietaris de pisos des de fa 10 anys que mai han pogut accedir als seus habitatges perquè tot el bloc està ocupat. “Tenir casos com aquests és un fracàs de l’administració que no es pot permetre”, ha afegit.

També et pot interessar

Comentaris