El president Aragonès aposta per Pere Sàbat i un canvi polític a Vilafranca

22/05/2023 - 15:44h

El president de la Generalitat ha estat aquest matí a Vilafranca per refermar el lideratge com a capitalitat de la Vegueria

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat aquest dilluns al matí Vilafranca per donar suport al candidat republicà, Pere Sàbat tot apuntant que ara “és el moment del canvi” tot ressaltant els projectes que l’equip de Sàbat ha fet per rellançar Vilafranca en el seu lideratge com a capital de la Vegueria Penedès. “Vilafranca ha de ser una ciutat amable que ofereixi benestar als seus ciutadans”, ha recalcat Aragonès. “Cal un nou lideratge i aquesta és una oportunitat històrica que té Vilafranca”, insistia Aragonès.

De la seva banda el candidat, Pere Sàbat, ha destacat el seu pla dels primers 100 dies en cas que surti escollit alcalde de Vilafranca. I el primer tema que ha tret ha estat el pla de capitalitat en el seu lideratge a la Vegueria. Per Sàbat cal “activar la ciutat”. En equipaments ha destacat la necessitat imperiosa de posar en marxa la nova biblioteca i tirar en davant el fet casteller en tota la seva expressió i singularitat que es mereix la vila, ha dit. Sàbat també ha ressaltat l’aposta que farà el seu partit per la conversió de l’Antic Hospital com a centre de les Arts i com a nova seu de l’Escola municipal de Música.

Pel que fa al tema de mobilitat ha insistit en un “acord de ciutat” per millorar els serveis ferroviaris que utilitzen diàriament milers de persones. En comerç ha parlat d’arribar a una entesa amb l’Associació de Comerciants per tal “d’activar-los” i també s’ha postulat en trobar una solució immediata en el tema d’aparcament a la Vila a través d’un pla.

També et pot interessar

Comentaris