Francisco Romero demana el màxim suport per liderar amb força la propera etapa de Vilafranca

17/05/2023 - 14:26h

L’alcaldable assegura que treballant projectes amb les entitats i els veïns “podem multiplicar la força de Vilafranca i situar-la on volem, sent una ciutat referent a Catalunya”

Més de 150 persones es van reunir al Claustre de Sant Francesc per assistir a l’acte central de campanya de Francisco Romero, com a candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca. Persones molt diverses, es van donar cita, per a mostrar-li el seu suport. Romero va estar acompanyat dels exalcaldes socialistes, regidors i exregidors, empresaris, representants d’entitats, associacions de veïns i vilafranquins a títol personal.

L’acte va destacar pel bon ambient i l’energia que es respirava per part dels participants i sobretot la il·lusió de la candidatura de Romero, per encetar i liderar una nova etapa. La candidata número 3 a la llista, la independent, Gemma Romeu, va ser l’encarregada de presentar, Francisco Romero, el qual va definir com “la persona que Vilafranca es mereix”. Va destacar que per Romero la política és “la seva vocació i el compromís i l’esperança que les coses es puguin fer d’un altre manera, amb valors i honestedat”.

Romero va començar el seu míting recordant a totes les persones que han mantingut i fet possible el projecte municipal dels socialistes a Vilafranca “el municipalisme és la nostra base i en funció d’això, amb el contacte i la proximitat amb els vilafranquins i vilafranquines, fem les nostres propostes”. En aquest sentit, va recordar que la primera proposta presentada pel seu equip va ser precisament, la rehabilitació del Claustre Sant Francesc per a ubicar-hi l’escola de música, un espai que “és un patrimoni important de la vila i que m’inspira i m’agrada especialment”. Romero va repassar les propostes en cultura, com ubicar la segona biblioteca al c/Comerç. Va continuar destacant la importància de millorar la seguretat ciutadana i els serveis a les persones, en especial facilitant les condicions de les persones grans. Va remarcar la necessitat de recuperar l’impuls comercial i continuar treballant la renovació urbana amb criteris de sostenibilitat, de la mà de les associacions de veïns i a tots els barris. “Si som capaços de tenir projectes, treballant de la mà d’entitats i veïns, podem multiplicar la força de Vilafranca i situar-la on volem, sent una ciutat referent a Catalunya” assegurava Romero.

Un altre eix que va posar de manifest és com es pot acompanyar les entitats a fer realitat els seus projectes “totes les entitats tenen projectes i necessiten que l’ajuntament els acompanyi” i el repte més interessant segons el candidat “és com podem sumar els projectes que surten del treball conjunt d’entitats i ajuntament”.

Finalment va recordar que hi ha dos temes globals que afecten totes les ciutats “són les desigualtats i el canvi climàtic i això ho hem de treballar des del món municipal. Ningú s’ha de quedar enrere en els temps que vindran, pensant sobretot en els joves, perquè tinguin les oportunitats que necessiten”. Romero assegurava que tots els projectes que planteja són realistes i que es poden portar a terme amb una alcaldia de proximitat, per això va demanar la confiança, el suport i la major força possible per a poder gestionar les propostes sense condicionants “ara més que mai, necessitem el teu suport” va concloure.

També et pot interessar

Comentaris