L’agrupament escolta Pere II i Santa Maria de Foix escalfa motors per a la celebració del 60è aniversari

15/05/2023 - 09:51h

L’entitat fa una crida a ex membres a col·laborar i participar dels actes que es preparen de cara al 2024

L’Agrupament Escolta i Guia Pere II i Santa Maria de Foix de Vilafranca està a les portes de celebrar el seu 60è aniversari i ja comença a treballar en els actes de commemoració. Sis dècades després del primer acte que va representar l’inici de l’escoltisme a Vilafranca, la promesa escolta a Roca-Crespa, al Garraf, l’entitat torna a bufar espelmes el 2024 de cara a la vila. Amb aquest objectiu, ha engegat un procés participatiu per definir els actes institucionals, les activitats i la imatge corporativa per a la celebració del 60è aniversari de l’agrupament amb els membres actuals i els exmembres de l’entitat.



Per aquest motiu, l’agrupament fa una crida a tothom qui n’ha format part, famílies, caps, infants i joves, a participar de la construcció del programa. Tothom qui hi estigui interessat, pot escriure al correu perefoix60@escoltesiguies.cat

L’agrupament també fa una crida per tal que qualsevol persona que tingui material gràfic (imatges, texts, llibres, etc) i el vulgui compartir ho pot enviar al mateix correu de l’aniversari.

També et pot interessar

Comentaris