S’apropa la caminada solidària del festival Musicveu

11/05/2023 - 16:00h

Serà el proper 21 de maig amb sortida des de la muntanyeta d’Olèrdola

El Festival Solidari Musicveu amb col·laboració del Centre Excursionista Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola organitzen una Caminada solidària a benefici de la Fundació Amics Joan Petit, que té per objectiu destinar els seus recursos als equips d’investigació de l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La Caminada Solidària, que serà de perfil circular, tindrà lloc el dia 21 de maig a la muntanyeta d’Olèrdola i s’iniciarà a les 10 h a l’esplanada de l’àrea recreativa. El preu d’aquesta activitat solidària és de 10 € els adults i 5€ els infants fins a 12 anys. Tots els inscrits rebran una bossa-motxilla de record de la caminada.

Durant l’itinerari de 5,3 km de fàcil accés i pensat per gaudir-lo en família, s’hi trobaran les barraques i de murs de pedra seca que han estat recuperades i reformades pel Centre Excursionista Penedès i l’Ajuntament d’Olèrdola i que formen part de la Ruta del patrimoni de la humanitat. A través de panells informatius i codis QR es facilitarà més informació a les persones.

Aquest passeig amb inici i fi a la Muntanyeta, és un privilegi, ja que transcorre entre camins rurals, amb fantàstiques vistes panoràmiques a Vilafranca del Penedès, Montserrat i el Castell d’Olèrdola, un tast del paisatge penedesenc.

A la meitat del recorregut hi haurà avituallament d’aigua i en arribar de nou a l’esplanada, els participants podran gaudir d’un espectacle d’animació que continuarà posant ritme a la jornada. L’energia, la festa i la xerinola amb música i malabars s’encomanarà per tot el cos… És el ritme de la companyia “Cirquestra” que transmetrà tota la seva energia entre el públic participant.

També hi haurà xocolatada per a tothom i servei de foodtrucks. Les inscripcions es poden fer presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18 a 20h, diumenges i dies festius de 12 a 14 h així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat i es tancaran el dissabte 20 de maig a les 20h.

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar a benefici de la Fundació Joan Petit, nens amb càncer, es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.

També et pot interessar

Comentaris