Junts proposa la creació de 2.000 noves places d’aparcament a Vilafranca

09/05/2023 - 18:00h

L’alcaldable Aureli Ruiz vol suprimir les pilones per accedir al centre de la vila i substituir-les per càmeres d’accés

Aureli Ruiz, el candidat de Junts a l’alcaldia de Vilafranca, ha detallat aquesta dimarts quatre propostes que tenen a veure amb la mobilitat i l’aparcament a la vila i que ha incorporat al seu programa electoral. Una d’aquestes seria la creació de places d’aparcament i en aquest sentit ha detallat que fent un càlcul aproximat i utilitzant solars, tant de propietaris privats com els que l’Ajuntament disposa, es podrien aconseguir fins a 2.000 places noves d’aparcament. Ruiz veu factible que a finals d’any un miler ja podrien estar disponibles i les restants ho serien durant el 2024. Una acció que “permetria donar suport a tot el teixit comercial ja que les places d’aparcament són una demanda dels comerciants”, reflexionava.

Una altra de les opcions que plantegen és la de suprimir de manera immediata les pilones per accedir al centre de la Vila i substituir-les per càmeres d’accés amb control de matricules com ja s’està fent en algunes poblacions veïnes.

El tercer àmbit de proposta afectaria als joves i és que després de reunions mantingudes amb aquest col·lectiu Junts proposa implantar aquest estiu mateix un bus llançadora cada cap de setmana a una festa major del voltant i a un preu molt assequible.

Finalment Aureli Ruiz ha comentat una proposta que el partit està treballant amb la Generalitat i l’Estat per sentar les bases per aconseguir una estació de trens regionals un fet que permetria tenir un tren regional a Barcelona en només 25 minuts. “Serem molt insistents en aquest tema”, ha conclòs.

També et pot interessar

Comentaris