Francisco Romero proposa continuar la renovació urbana de carrers i places a tots els barris

09/05/2023 - 12:59h

L’alcaldable socialista proposa la construcció d’un aparcament a la ronda de Mar per a 300 vehicles

El candidat a l’alcaldia de Vilafranca, FranCisco Romero, ha assegurat que un dels eixos destacats del programa electoral per a la propera etapa, és continuar liderant en la renovació urbana a tots els barris de Vilafranca. Romero vol continuar millorant carrers, places i serveis de manera generalitzada i en concret obrint i millorant connexions entre barris.
Aquest dilluns, presentava a la Girada les propostes que, a petició dels veïns i veïnes, portarà a terme. En primer lloc ha explicat que continuarà la nova urbanització de tota la rambla de la Girada “renovarem fins a la ronda de Mar, tots els paviments aixecats pels arbres i la il·luminació” apuntava. Les obres es faran per fases i es mantindrà l’aspecte actual de la rambla i també la mobilitat. “Apostem per aquest enfoc
d’urbanisme que està portant molts bons resultats i opinions per part dels veïns i veïnes” assegurava el candidat. A aquesta renovació s’hi sumaran els carrers perpendiculars a la rambla, com són els carrers de l’Empordà o el de la Terra Alta “per tal de donar solució a temes que s’arrosseguen de fa temps”.

Més aparcaments

Pel que fa als eixos de connexió entre barris, Romero ha avançat que es continuarà millorant les voreres del carrer Tossa de Mar i l’AV Lluís Companys per tal de “tenir enllestit un nou eix que connecta el Poble Nou i la Girada”. En el marc d’aquesta millora de mobilitat pels vilafranquins i vilafranquines, Romero ha destacat que vol fer l’adequació definitiva de tots els aparcaments situats a l’AV Europa i que es troben entre equipaments, com són el de l’arxiu, el dels Jutjats i el del Parquet.
Romero ha recordat que s’està ja treballant en el projecte de l’aparcament al Molí d’en Rovira, situat al c/Doctor Fleming, que comptarà amb 200 places i que ja compta amb el pressupost per a la seva construcció.
També ha proposat a petició dels veïns i veïnes del barri, la creació d’un altre aparcament amb capacitat per a uns 300 vehicles a la Ronda de Mar, proper al Mercadona.

També et pot interessar

Comentaris