Centre Vila i Covides signen un conveni per a la novena edició del Shopping Night a Vilafranca

Yolanda Lezcano i Fèlix Galimany.
08/05/2023 - 13:50h

L’associació de comerciants i la cooperativa renoven la col·laboració per garantir la promoció d’iniciatives comercials a la capital penedesenca

L’associació de comerciants i professionals Centre Vila i la cooperativa vitivinícola Covides han presentat aquest dilluns en roda de premsa les activitats que se celebraran divendres 19 de maig a Vilafranca amb motiu de la novena edició de Shopping Night i el cinquè concurs de decoració de carrers.

La presentació ha tingut lloc a la seu de Covides, on el president de la cooperativa, Fèlix Galimany, i la gerent de Centre Vila, Yolanda Lezcano, han signat la renovació del conveni de col·laboració que van estrenar l’any passat.

Yolanda Lezcano ha destacat la bona predisposició dels elaboradors per donar suport a les iniciatives de Centre Vila i ha assegurat que l’associació de comerciants sempre ha volgut tenir un acord d’aquest tipus per refermar el compromís del comerç local amb el sector vitivinícola.

Precisament, aquest any el tema escollit per al concurs de decoració de carrers ha estat “La vinya i el vi”. Fèlix Galimany ha assegurat de la seva banda que, des de Covides, estan molt satisfets de l’acord i ha remarcat la voluntat de col·laborar amb el comerç de proximitat en la promoció del territori.

La novena edició de la Shopping Night tindrà lloc el 19 de maig. Entre les 20h i la mitjanit, les botigues tindran les portes obertes i oferiran descomptes i promocions especials als seus clients. Però les activitats començaran abans.

Des de les 17.30h ja hi haurà activitats infantils i tallers de manualitats, robòtica, intercanvi de cromos i pluja de globus, entre altres coses. A les 19.30h hi haurà exhibició de ball i algunes botigues oferiran showrooms i presentacions de col·leccions en exclusiva.

A més, als carrers del centre, a partir de les vuit del vespre, hi haurà música en directe i exhibicions de dansa, a més de degustació de productes de Covides a la plaça de la Constitució. I a les 20.30h, a la plaça de la Vila, hi haurà un dels moments més esperats de la nit, la gran desfilada infantil, seguida de la desfilada de la Shopping Night.

Concurs de decoració de carrers

Amb motiu de la IX Shopping Night de Vilafranca, els comerciants del Centre Vila, que aglotina uns 130 comerços associats, organitzen la cinquena edició del concurs de decoració de carrers que aquest any se centra en el tema de “La vinya i el vi” i l’única condició és que tot el material utilitzat sigui reciclat.

Al llarg de la setmana que ve, el jurat -format pel regidor de Promoció Econòmica, Joan M. Montfort, un tècnic de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, tres representants de la secció de Belles Arts del Casal de Vilafranca i un representant del Centre Vila- recorreran tots els carrers per decidir el guanyador del concurs.

Els premis del concurs es lliuraran en el marc de la Nit del Comerç que aquest any celebra la seva segona edició el 2 de juny.

També et pot interessar

Comentaris