Els Nens del Vendrell celebren diumenge la segona Diada Pau Casals

04/05/2023 - 14:31h

L’actuació castellera serà a la plaça Nova, arrencarà a 2/4 d’1 del migdia i comptarà amb els Castellers de Bacelona, els Castellers de la Vila de Gràcia, els Capgrossos de Mataró i els Nens del Vendrell

Aquest diumenge el Vendrell celebra la segona diada homenatge a Pau Casals amb una actuació a la plaça Nova que s’iniciarà a les 12.30 h i en la qual participaran, a banda de la colla vendrellenca, els Castellers de Bacelona, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Capgrossos de Mataró.

I per a aquesta diada s’ha escollit com escenari la plaça Nova del Vendrell, que justament està presidida per una figura de bronze de Pau Casals, el gran mestre, músic, compositor i violoncel·lista, que a més va estar molt vinculat als castells i en especial a la colla vendrellenca, creada per Josep Viladomat. L’acte arrencarà amb la interpretació del ‘Cant dels ocells’.

La diada castellera d’aquest diumenge, que s’organitza coincidint amb els 50 anys de la mort d’una de les personalitats més universals, obrirà les transmissions en directe per les televisions de La Xarxa de tot Catalunya.

Un primer acte emmarcat dins d’aquesta diada serà la projecció del documental ‘L’Orquestra Pau Casals’ amb una interpretació musical, aquest divendres a les 19 hores a l’Auditori del Tívoli.

També et pot interessar

Comentaris