Una baralla multitudinària obliga a acabar la festa del Diabòlic abans d’hora

03/05/2023 - 09:24h

L’incident es va tancar sense ferits però la Policia Local va acordar amb l’organització finalitzar abans el concert a les pistes per evitar més incidents

Una baralla en la que s’hi van veure implicades al voltant de 30 persones va obligar a donar per finalitzada la nit de concerts posterior al Diabòlic la matinada de dilluns. La festa que els Diables de Vilafranca van organitzar a la zona de les pistes es va veure alterada per un incident puntual però multitudinari. Per aquest motiu, la Policia Local i l’organització van decidir donar per acabada la celebració, mitja hora abans del que estava previst.

Segons informa l’Ajuntament, es va concedir permís per celebrar l’acte fins les 3 de la matinada, però per evitar que els aldarulls anessin a més, es va decidir avançar el final. L’incident es va solucionar sense ferits.

El Ball de Diables de Vilafranca ha lamentat aquests fets a través de les xarxes: “Ens queda l’espina clavada per incidents ocorreguts fora del concert, que van ser els culpables amb el seu incivisme que la festa acabés abans d’hora”. El Diabòlic, que enguany ha complert 15 anys, va ser un èxit de participació.

També et pot interessar

Comentaris