ERC de Vilafranca proposa diversos projectes per als joves

Membres de Jovent Republicà amb el candidat d’ERC a Vilafranca, Pere Sàbat.
27/04/2023 - 11:12h

Ampliar l’horari de sales d’estudi i crear un cens local d’artistes, entre les iniciatives apuntades per Jovent Republicà

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha incorporat al seu programa electoral a Vilafranca del Penedès diverses propostes adreçades als joves i que van fer els membres de Jovent Republicà en el marc d’una participació per acostar els joves a la política local, segons el candidat, Pere Sàbat.

Aquestes propostes afecten, entre d’altres temes, al transport, l’habitatge, la formació acadèmica, la cultura i l’oci nocturn. Els encarregats d’anunciar-les aquest dimecres al vespre, a més de Sàbat, van ser Lisbeth Murga, número 9 a la llista electoral i representant de Jovent Republicà; el secretari de la branca juvenil d’ERC, Nil Aunión; i el secretari de Comunicació, Guillem Viñals.

Una primera proposta anunciada va ser l’ampliació dels horaris de servei de les sales d’estudi a Vilafranca, especialment en època d’exàmens i que puguin obrir els matins per als estudiants que van a classe a la tarda.

En el mateix sentit, ERC proposa que l’edifici de l’Enològica, actual seu universitària de la URV, també pugui obrir a estudiants no universitaris.

Una segona proposta electoral és la creació d’un cens local d’artistes, professionals i aficionats, amb l’establiment d’un contacte amb l’Ajuntament.

A més, Jovent Republicà aposta per a la reactivació del Consell Local de Joventut, “dotat d’un pressupost”, ha dit l’alcaldable d’ERC que, finalment, també parla de buscar un equipament municipal per al gaudir de l’oci nocturn i que també pogués funcionar de centre de dia.

Finalment, els membres de Jovent Republicà expliquen que per Sant Jordi van sortejar un abonament per a l’Acampada Jove 2023 que es farà el juliol a Sant Sadurní d’Anoia i pel qual calia fer propostes electorals. Hi van participar una quarantena de joves.

També et pot interessar

Comentaris