El PSC vol revaloritzar el carrer Sant Pere i voltants

Promocions d’habitatges per a joves i facilitar la instal·lació de comerç i serveis, clau per retornar el dinamisme a aquesta via

Habitatges per a joves i vida comercial són les claus que farà servir el PSC per revitalitzar el carrer Sant Pere i posar en valor el seu potencial patrimonial i de connexió que havia tingut. Aquesta és la voluntat de la candidatura de Francisco Romero, que va indicar que aquest carrer podria convertir-se en la primera Àrea d’Interès Especial de Vilafranca, que situa els ajuntaments en una posició de preferència per adquirir qualsevol habitatge que es vulgui vendre. D’aquesta manera, segons la número 2 de la llista, Lourdes Sánchez, habitatges actualment tancats es podrien adquirir per fer-hi promocions per a joves, especialment en el darrer tram del carrer Sant Pere, entre Verdaguer i Pere el Gran.
Una altra intenció del PSC per al carrer Sant Pere és recuperar locals actualment tancats per revitalitzar el sector comercial que aquesta via ha perdut els darrers anys. Així es vol ” rehabilitar locals comercials buits, incentivant la instal·lació de noves activitats econòmiques amb la proposta d’ajuts al lloguer”, segons va explicar Sánchez.


La proposta de rehabilitació del carrer passa per rehabilitar-lo fins a Pere el Gran, passatge Moliner i carrer Sant Antoni, inclosos.
El pla de rehabilitació integral de carrer Sant Pere inclou, entre d’altres, programes d’ajuts al lloguer, rehabilitació d’habitatges per facilitar la instal·lació de comerços i serveis, la instal·lació de l’escola de música a l’antic hospital i acabar els habitatges per a la gent gran que es fan al carrer Vidal.

També et pot interessar

Comentaris