El PSC vol millorar les instal.lacions esportives i aposta per construir un nou gimnàs

04/04/2023 - 17:46h

Els socialistes crearan una oficina d’entitats a Vilafranca

El PSC de Vilafranca ha presentat les seves propostes en matèria d’esports de cara a les municipals del mes que ve. Els socialistes volen posar en marxa un ambiciós pla de millora de totes les instal.lacions esportives municipals que passen, entre d’altres, per adequar els pavellons energeticament i per la posada en dia dels vestidors.

Una de les propostes estrella és la contrucció d’un nou gimnàs municipal en els terrenys ubicats davant del Complex Aquàtic. El programa també inclou el tancament de la pista descoberta que hi ha al costat del pavelló de La Gamba i de la pista d’hoquei adjacent a la Poliesportiva. La candidata del partit, Gemma Romeu, va explicar que l’objectiu és disposar de nous equipaments que permetin gaudir de més espai i més hores d’entrenament pels clubs locals.

Aiximateix, el PSC contempla la millora de la sala de musculació i dels vestidors del Complex Aquàtic i el canvi del paviment del pavelló firal. Igualment, es volen arreglar els graderies de la Poliesportiva i del camp de futbol municipal. “Estem parlant de projectes realistes tant a nivell tècnic com econòmic. No tenim intenció fer volar coloms”, va assenyalar el candidat a l’alcadia, Francisco Romero.

En un nivell més global, els socialistes també tenen prevista la construcció de noves pistes descobertes a tots els barris de la ciutat. A més, pensen ubicar una pista de skate damunt de la llosa del ferrocarril. Tot aquest seguit d’actuacions s’han concretat després de nombroses reunions amb representants de totes les entitats i clubs esportius de Vilafranca durant les quals s’han copçat les inquietuds de la gent de l’esport local.

Per fer front a les necessitats i problemes d’aquests mateixos clubs i entitats, el PSC té sobre la taula, si guanya les eleccions del 28M, crear una oficina d’entitats a través de la qual s’oferiran serveis d’assessorament i acompanyament i es recolliran futures demandes.

També et pot interessar

Comentaris