Controlat l’incendi forestal del Montmell

Una imatge dels primers minuts de l’incendi. (Foto: Bombers de la Generalitat)
30/03/2023 - 18:58h

El foc va començar a mitja tarda d’aquest dijous

Els Bombers de la Generalitat han donat durant la matinada d’aquest divendres per controlat l’incendi a la zona del Fondo de Cal Grasset de la Serra de la Torre del Montmell (Baix Penedès) que crema des de poc abans de dos quarts de sis de la tarda d’ahir dijous.

Segons explica el cos d’emergències, els mitjans aeris van aturar ja abans d’aquest dijous al vespre l’evolució del cap del foc i va baixar la intensitat de la cua.

Fonts del cos d’emergències han assenyalat a primera hora d’aquest divendres al matí que dues dotacions del cos segueixen treballant a la zona.

Les flames es van desenvolupar inicialment en una zona boscosa d’accés difícil. També hi van intervenir Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).

Un cop estabilitzat, la prioritat per combatre les flames va ser el flanc dret de l’incendi, que es trobava aquest dijous al vespre a tocar d’un barranc.

Els Bombers de la Generalitat van arribar a destinar 13 dotacions terrestres i 5 d’aèries als treballs per apagar les flames, situades en una zona boscosa d’accés difícil, per bé que una pista forestal permetia l’accés dels vehicles.

També et pot interessar

Comentaris