Perilla l’inici del nou curs escolar a la nova escola de la Granada

30/03/2023 - 10:31h

Des de l’aturada no hi ha hagut cap moviment en la finalització de les obres de la nova escola i l’Ajuntament i l’AFA de l’escola Jacint Verdaguer denuncien la manca de concreció del departament

El passat 22 de desembre, representants de l’Ajuntament de la Granada, de l’Escola Jacint Verdaguer i de l’AFA es van reunir amb personal del Departament d’Educació, entre els quals el Director General de Centres Públics, Jean-Marc Segarra; la Subdirectora General de Construccions, Manteniment i Equipament de Centres Públics, Imma Buxadera, el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació al Penedès, Josep Maria Colomer, i la Cap de la Secció d’Obres i Manteniment de Barcelona Comarques, Mireia Anteportamlatinam. En aquesta reunió es va assegurar que l’administrador concursal havia acceptat la cessió de les obres a una nova empresa de construcció, per donar continuïtat a les obres de l’escola nova. Un acord que s’havia de signar a principis de gener. El 30 de gener, després de seguir insistint i preguntant des del deparmanet s’assegurava que es duria a terme la signatura del contracte amb l’empresa constructora i que es reactivarien les obres en qüestió d’una o dues setmanes garantint l’inici del curs escolar 2023-2024 a les noves instal·lacions.

Però des dels mesos de febrer i març no hi ha hagut cap moviment a l’escola. La resposta del Departament és que el contracte està signat, que els procediments administratius estan iniciats i que l’empresa està tancant contractes amb proveïdors. Però la realitat és molt lluny de les previsions.
Des de l’Ajuntament s’ha denunciat la falta de comunicació des del departament i ara l’Ajuntament de la Granada, l’Escola Jacint Verdaguer i l’AFA han sol·licitat més informació i comunicació directa per tal de fer front a una situació que cada dia es més insostenible.

També et pot interessar

Comentaris