S’inicia la campanya turística de Setmana Santa al Vendrell amb l’organització de diferents activitats

29/03/2023 - 16:30h

Aquest divendres obriran pràcticament la totalitat de càmpings i hotels del municipi

La regidora de Turisme i Platges de l’Ajuntament del Vendrell, Bárbara Peris, Bárbara Peris, ha anunciat aquest dimecres que divendres, 31 de març, ja obriran pràcticament tots els càmpings i hotels del municipi coincidint amb l’inici d’una Setmana Santa en què s’han organitzat diferents activitats.

Per segon any, el dissabte 8 d’abril, de 9 h a 13 h, els Jardins de l’Alberg de Coma-ruga acolliran l’activitat de la recerca de l’ou de Pasqua. I com a novetat, el diumenge 8 d’abril, de 19:30 h a 21:30 h, s’ofereix la possibilitat de descobrir animals nocturns a l’espai natural de les Madrigueres.

Bárbara Peris ha avançat que a l’estiu es tornarà a fer l’activitat de l’Aula Aquàtica, a obrir l’espai Planet Family i que, amb inici aquesta Setmana Santa, es podran practicar activitats esportives a la platja.

Per a més informació sobre les activitats, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o bé contactar-hi al telèfon 977 680 010 o per whatsapp al 670 019 171.

Casal de Pasqua

D’altra banda, des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, Gènere i Drets LGTBIQ de l’ajuntament vendrellenc, i en concret del Programa Temps per Cures, s’ha valorat positivament la nombrosa resposta de les famílies per participar al Casal de Pasqua 2023.

Així, totes les famílies que ho han sol·licitat tenen plaça als casals i, per tant, podran gaudir del servei tant al Vendrell com als barris marítims. Des del consistori es destaca que Temps per Cures pretén invertir en temps, alliberant a les famílies i en especial a les dones per dedicar-se espais de cura personal, entre d’altres.

A més a més, per al casal de Coma-ruga s’ha inclòs un servei de transport, “El Cangubus”, que permetrà anar des de diferents parades dels barris marítims fins al Centre Cívic de Coma-ruga, on es fa el Casal de Pasqua. Aquest servei permetrà una conciliació igualitària donada la dispersió geogràfica del municipi del Vendrell, es conclou des de l’organització.

També et pot interessar

Comentaris