Cineclub Vilafranca estrena al Kubrick ‘Loli Tormenta’

La jove sadurninenca Maria Anglada
29/03/2023 - 11:08h

Aquest treball pòstum del director Agustí Villaronga compta amb la presència de la jove sadurninenca Maria Anglada

L’estrena de la comèdia Loli Tormenta al Kubrick Cinema, gestionat per Cineclub Vilafranca, serà molt especial. És la pel·lícula pòstuma del gran director Agustí Villaronga (que va morir el 22 de gener) i representa el debut de la jove actriu de Sant Sadurní d’Anoia Maria Anglada Sellarès.

La pel·lícula s’estrena avui al Kubrick Cinema, i el diumenge 2 d’abril a les 6 de la tarda es farà una sessió especial en la qual seran presents la productora Marta Baldó i l’actriu penedenca Maria Anglada Sellarès.
Loli Tormenta és l’última pel·lícula del director mallorquí Agustí Villaronga, un nom clau del cinema de les últimes dècades, amb títols com Pa negre o Incerta glòria, que amb aquest treball va fer un gir cap a la comèdia esbojarrada i humanista. Està protagonitzada per Susi Sánchez (premi Goya a la millor actriu per Cinco lobitos) i Celso Bugallo i compta amb la sorprenent presència de Fernando Esteso.

Explica la història de la Lola, una àvia moderna i caòtica que ha criat els seus dos nets després de la mort de la seva filla. Tots tres viuen en una casa senzilla als afores de Barcelona i no sospiten que la seva vida està a punt de canviar dràsticament: la Lola ha iniciat un procés avançat d’Alzheimer però els nens, que no volen separar-se d’ella, miraran d’amagar la seva malaltia amb enginy i fantasia

També et pot interessar

Comentaris