El festival Musicveu inclou una caminada solidària en el programa d’activitats d’aquest any

28/03/2023 - 08:46h

Es recolliran fons per la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

El festival Musicveu de Pinnae, que ja ha arribat a la seva novena edició, inclou aquest any una caminada solidària en el seu programa d’activitats. La caminada, que es focalitzarà a la Muntanyeta d’Olèrdola, s’organitza conjuntament amb el Centre Excursionista Penedès i amb l’Ajuntament olerdolenc i els beneficis recollits es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, una entitat que treballa pel benestar dels nens i nenes malalts i de les seves famílies.

La caminada es durà a terme el 21 de maig. Serà un itinerari circular de 5’3 quilòmetres de llargada que transitarà per la major part d’espais emblemàtics de la Muntanyeta. Recorrerà diferents camins rurals amb vistes panoràmiques de la comarca de l’Alt Penedès i de Montserrat. A més, al llarg del recorregut, es podran realitzar parades per a conèixer de primera mà tres espais de barraques i pedra seca. A la meitat del traçat hi haurà una zona d’avituallament i a l’espai de sortida, els participants podran gaudir d’un espectacle musical i d’animació.

El director de la Fundació Pinnae, Joan Melero, ha explicat durant la presentació feta a la mateixa Muntanyeta d’Olèrdola que “hem buscat una nova activitat dins el programa de Musicveu que fomenti els hàbits saludables, que sigui una eina de reconeixement del nostre territori i que, a més, tingui un vessant solidari. La caminada solidària és una proposta que aglutina tots aquests objectius estratègics”.

Per la seva banda, Xavier Domènech, president del Centre Excursionista del Penedès, s’ha mostrat satisfet que “hagin comptat amb nosaltres per tirar endavant aquesta iniciativa”. Ha afegit que “hem dissenyat un itinerari senzill, pensat per les famílies”. Mentre, Quim Miret, patró de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, ha valorat el fet que “estem parlant d’una activitat que aplega família, cultura i territori” i ha recordat que “els diners recollits aniran a cobrir les necessitats dels nostres programes d’acompanyament. El càncer infantil necessita molts recursos econòmics i humans i nosaltres treballem en això”.

La inscripció per a prendre part a la caminada tindrà un cost de 10 euros pels aduts i de 5 euros per a nens i nenes de fins a 12 anys d’edat. Es pot fer presencialment a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca de dijous a diumenge de 6 a 8 de la tarda. Els diumenges i festius entre les 12 i les 2 del migdia. A través de les xarxes, es pot formalitzar als webs (www.musicveu.cat i www.topticket.cat). El periode per inscriure’s es tancarà el 20 de maig a les 8 de la tarda. Les persones que no puguin apuntar-se a la caminada, també tenen l’oportunitat de col.laborar mitjançant donatius de fila zero.

També et pot interessar

Comentaris