Boogie, swing i rhythm and blues, dissabte al Cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí

23/03/2023 - 16:02h

Wax & Booggie Quartet protagonitzen aquest dissabte a la nit el quart concert del XXIVè Cava Jazz

Aquest dissabte arriba el quart concert del XXIVè Cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí amb el protagonisme de Wax & Booggie Quartet, una formació que recull els ritmes del boogie woogie dels anys 30, el swing dels 40 i el rhythm and blues dels 50. Amb un format de veu, piano, contrabaix, bateria, saxo i tenor, Giorcelli presenta un espectacle que connecta immediatament amb l’espectador accelerant i alentint els seus bioritmes. Reconeguts per la crítica com el millor segon grup de blues i boogie woogie del panorama internacional actual (Festival Internacional de Jazz d’Ascona, 2019) després del mític saxofonista, Sax Gordon.

El quintet el formen David Giorcelli com a director i pianista juntament amb Ster Wax (intèrpret i cantant), Oriol Fontanals (intèrpret i contrabaix), Drew Davies (intèrpret i saxo) i Reginald Vilardell (intèrpret i bateria). El concert, que començarà a les 22.30 h, serà com és costum a la Sala d’Actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’ de Guardiola de Font-rubí.

Com de costum, hi ha la possibilitat d’adquirir el pack menú gastronòmic, que per 35 euros dona accés a l’entrada i a un menú al restaurant Cal Pau Xich de Guardiola (93 897 93 82).

També et pot interessar

Comentaris