Èxit en la Fira del Grup Guivernau del Vendrell

Kenneth Martínez, Nandu Jubany, Josep Guivernau i Sílvia Vaquero (Foto: Guivernau)
17/03/2023 - 14:00h

L’empresa vendrellenca del sector dels congelats va reunir centenars de clients en la primera edició d’aquesta festa després de la pandèmia

El Grup Guivernau del Vendrell, líder en la distribució de congelats i també de productes de fleca i brioxeria de l’empresa Europastry, va celebrar dimarts al matí i migdia la cinquena edició de l’anomenada Fira Jornada Gastronòmica de Guivernau.

És la primera que es pot portar a terme en quatre anys, ateses les suspensions per la pandèmia del coronavirus, i va esdevenir un nou èxit de participació i qualitat. De fet, des de la mateixa empresa, que el 2025 commemorarà el seu centenari, s’apunta que és l’edició en què hi ha hagut més assistents, que han superat el miler.

La V Fira Jornada Gastronòmica de Guivernau va ser molt concorreguda (Foto: Guivernau)

El certamen va permetre reunir clients del Grup Guivernau i també va aplegar algunes destacades autoritats polítiques, com l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i professionals del sector de la gastronomia, com és el cas del reconegut xef Nandu Jubany.

El popular cuiner català va portar a la fira vendrellenca croquetes i canelons de la seva exceŀlent qualitat, productes sobre els quals va realitzar una demostració gastronòmica i que els nombrosos assistents a la jornada, a la seu de l’empresa al polígon Les Mates del Vendrell, van poder gaudir juntament amb les propostes culinàries d’Europastry, gelats artesans Sandro Desii i aliments congelats Premium Anedilco, entre altres productes.

El Grup Guivernau, que és líder a Catalunya en congelat de qualitat, té com a president Josep Guivernau Mercader, mentre que els seus fills Josep i Pau Guivernau Piqué el dirigeixen.

També et pot interessar

Comentaris