ERC presenta una candidatura amb un projecte “a 10 anys vista” per millorar Vilafranca

Pere Sàbat destaca la diversitat i la preparació d’un “equipàs preparat per donar resposta a les necessitats de Vilafranca”

“El nostre partit és el millor del món i es diu Vilafranca”. Amb aquesta frase el candidat per ERC a l’alcaldia, Pere Sàbat, va deixar clar aquest dijous al vespre que ha configurat un equip que fa un pas endavant per “millorar la Vilafranca dels pròxims 10 anys” i que posa la vila per davant de tot.

Ho va dir en la presentació de tota la candidatura en un acte que va omplir l’auditori de Vinseum d’”entusiasme i de convenciment” que les pròximes eleccions els republicans hi tindran molt a dir “amb un projecte renovador i amb l’objectiu de posar al dia Vilafranca”.

Per aconseguir-ho, Sàbat s’ha envoltat d’un “equipàs” divers, amb persones de diferents procedències i edats i “preparat per donar resposta a les necessitats de Vilafranca”.

Durant la seva intervenció, Pere Sàbat no es va oblidar de “qui porta 20 anys al govern”, de qui va dir que “ha tingut tot el temps del món per fer el que diuen que volen fer”.

El candidat es va mostrar convençut que amb la “il·lusió i preparació” del seu equip, afegits als cinc eixos que articulen el seu programa electoral, hi ha corda per a més enllà de la pròxima legislatura i capacitat per fugir del risc “d’anar cobrint-ho tot amb pedaços com fins ara”.

A l’acte també hi va participar la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, que va destacar l’important paper que juguen els ajuntaments per fer front als reptes de país: “Tot ho farem, però no des d’un despatx a Barcelona sinó comptant amb els municipis, defensant el territori i la seva gent”. Jordà va ressaltar que “la política és per fer que els ciutadans siguin una mica més feliços. Per això es requereix valentia, determinació, il·lusió i saba nova”, valors que va atribuir a Pere Sàbat i la resta de la candidatura.

La llista sencera

La llista electoral que presenta ERC a les municipals està formada per Pere Sàbat, Gemma Urgell, Ramon Vilomara, Laura Pelay, Xavier Vallès, Montse Espinosa, Maria Sardà, Salvador Campamà, Lisbeth Murga, Juanma Torralba, Lurdes Serrano, Unai Peña, Glòria Rosell, Oriol Casanellas, Trini Bové, Adrià Machuca, Helena Canela, Joan Bergans, Mònica Ramoneda, Josep Álvarez, Dora García, Jordi Rosell, Sandra Castaño, Toni Sansa, Núria Ferret, Quim Barberà, Maria Rosa Fuentes, Martí Sapera, Lourdes Castelló, Justa Jiménez i Josep Maria Rovira.

També et pot interessar

Comentaris