Albert Tort serà el nou candidat a l’alcaldia de Movem Sant Martí

13/03/2023 - 17:43h

Amb 38 anys, és enginyer en informàtica, doctor en computació per la UPC i treballa com a CTO en una empresa tecnològica

El martinenc Albert Tort, regidor aquesta legislatura a l’oposició a Sant Martí Sarroca, serà el nou candidat a l’alcaldia de Sant Martí Sarroca per Movem Sant Martí (MOVEM-CP) per a les properes eleccions municipals del maig de 2023.

Albert Tort, de 38 anys, és enginyer en informàtica, doctor en computació per la Universitat Politècnica de Catalunya, treballa com a CTO en una empresa tecnològica des de fa 10 anys i és coordinador d’un postgrau a la universitat. A nivell comarcal, aquesta legislatura és el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. També està involucrat en diferents associacions i entitats.

El qui va ser cap de llista de MOVEM anteriorment, Pere Cano, tancarà la candidatura de MOVEM-CP, i explica que “seguiré implicat amb aquest equip sòlid, que en la propera candidatura comptarà amb renovació i experiència” perquè “cal obrir a Sant Martí una nova etapa després del govern de Foment-ERC-CUP, sense tornar a fases del passat”.

Tort assegura que Sant Martí “pot anar més enllà, podem donar-li més color, i per això posarem el focus en la convivència i la seguretat; la neteja i ordre dels espais públics; la priorització al nucli i als barris; la bona gestió econòmica; la innovació cultural, associativa i esportiva al municipi; l’atenció amb eficiència i digitalització a l’Ajuntament; i els projectes de futur com el centre de dia per la gent gran, la millora de l’escola i un espai per la gent jove. I canviarem l’autocomplaença per la il·lusió de tornar a ser un municipi referent a l’Alt Foix i al Penedès amb col·laboració i sentit de municipi.”

També et pot interessar

Comentaris