Francisco Romero proposa ubicar caixers automàtics als casals d’avis de Vilafranca

08/03/2023 - 10:30h

Miquel Medialdea i Montse Arroyo repetiran a la llista del candidat socialista aquest cop als números 5 i 8 respectivament

El candidat socialista Francisco Romero ha presentat dues persones més que formaran part de la llista. Es tracta de Miquel Medialdea i Montse Arroyo, dues persones que ja estaven a l’equip de govern i que ocuparan els números 5 i 8 respectivament. Romero ha descobert les propostes que el seu partit presentarà en l’àrea de la Gent Gran. La primera ha estat la possibilitat de col·locar caixers automàtics als casals d’avis donat el tancament de sucursals bancàries. En aquest sentit Romero ha declarat que la gent gran “ha de poder gaudir d’aquest servei, que és de primera necessitat, i fer-ho de manera assistida perquè la tecnologia avança amb molta rapidesa i no volem que ningú quedi exclòs a causa de la bretxa digital”.

La segona proposta que ha fet és la de ubicar un casal d’estiu al barri de la Girada que també donaria servei als veïns del Molí d’en Rovira. Romero li encarregarà a Medialdea l’àrea de Serveis a les Persones en el cas de sortir escollit com alcalde de Vilafranca seguint l’estela de la seva mare, Celina Guijo que va formar part del govern de l’època de Joan Aguado i que va encarregar-se d’aquesta cartera.
Medialdea porta dues legislatures a l’Ajuntament i en aquesta última ha portat l’àrea de Joventut mentre que Arroyo acumula dotze anys d’experiència a l’Ajuntament. Tots dos van agrair la confiança de Romero i van mostrar-se molt animats pel nou repte que se’ls planteja.

També et pot interessar

Comentaris