L’alcalde de Torrelles de Foix Sergi Vallès es presentarà a la reelecció

02/03/2023 - 09:20h

Vallès aspira a la reelecció amb “la il·lusió i el compromís del primer dia i tota l’experiència acumulada durant aquests anys”

Sergi Vallès, alcalde de Torrelles de Foix des de l’any 2016, va presentar aquest diumenge al nou equipament del Casal d’Avis i el Local de Joves la seva candidatura a l’alcaldia, encapçalant la llista municipal d’Impulsem el Penedès.

Davant més d’un centenar d’assistents, Vallès va assegurar que aspira a la reelecció amb “la il·lusió i el compromís del primer dia, amb tota l’experiència acumulada durant aquests anys” i reforçat per la confiança i l’estima que li transmet la ciutadania.

Vallès va assenyalar els veïns i veïnes com la gran força del municipi i va expressar la seva satisfacció per liderar un grup i un futur govern amb molta energia i passió per Torrelles de Foix. “Reivindico l’orgull i adn torrellenc. El nostre millor actiu sou vosaltres, la gent. Vivim en un indret magnífic, tenim molt de potencial. Només ens ho hem de creure i seguir treballant en la defensa i la promoció del nostre poble”, va dir.

Va repassar algunes accions i projectes realitzats durant aquest mandat, així com la gestió feta al capdavant de l’Ajuntament, i va reconèixer els entrebancs i dificultats a les què s’han enfrontat en els darrers anys com a conseqüència de la difícil situació econòmica i financera. “No ens rendirem. Treballarem incansablement per trobar solucions i que els veïns no hagin de pagar les nefastes conseqüències del passat”.

“Necessitem el vostre suport per seguir amb el treball que portem desenvolupant a l’Ajuntament en els darrers anys i fer que el nostre poble continuï avançant”, va afegir l’actual alcalde, que lidera un govern format per 9 regidors, dels 11 que composen el consistori torrellenc. “Ens cal la màxima força possible de tots vosaltres per tirar endavant i mostrar que tenim un Ajuntament molt fort i sòlid per fer front als grans reptes dels propers anys”.

Comentaris