El Vendrell programa la tercera campanya de bons pel comerç local

Rubén Gracia, Salva Rodríguez i Kenneth Martínez en la presentació de la nova campanya de dinamització comercial al Vendrell.
27/02/2023 - 18:00h

S’iniciarà el dia 17 d’aquest mes de març i l’Ajuntament hi destinarà un total de 100.000 euros

L’Ajuntament del Vendrell ha presentat la tercera campanya de Bons del Vendrell, una iniciativa del mateix consistori vendrellenc i de Comerç del Vendrell (CIT), en col· laboració amb la Cambra de Comerç de
Tarragona, per dinamitzar el comerç, els serveis i l’hostaleria local.

Es destinen 100.000 euros amb una emissió de bons de 10 euros (per tant, un total de 10.000 bons) adreçats a la ciutadania del Vendrell i persones visitants per tal que els puguin utilitzar com a descompte d’aquests 10 euros per bo utilitzat i amb la condició d’una compra mínima del triple del valor dels bons utilitzats (30 euros) als establiments adherits al projecte.

El funcionament serà el mateix que en les altres dues edicions. A partir del proper 17 de març, al web que s’habilitarà properament d’aquesta tercera campanya de Bons del Vendrell es podran descarregar fins a un màxim de 4 bons amb un mateix DNI, que tindran una caducitat de 7 dies.

Passat aquest termini, els bons que no s’hagin utilitzat tornaran al sistema perquè se’ls pugui
descarregar una altra persona.

El president de Comerç del Vendrell (CIT), Salva Rodríguez, ha valorat positivament aquesta nova campanya de bons “perquè una edició més està oberta a tot el comerç i no només als associats del CIT, arriba a tots els nuclis del municipi i, per tant, incentivarà el consum local”.

En aquest sentit, Rubén Gràcia, regidor de Comerç de l’Ajuntamnet del Vendrell, ha dit que “esperem que aquesta tercera campanya de bons tingui el mateix èxit que les dues anteriors per a la dinamització del comerç
local”.

I l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha animat els establiments a adherir-se a la tercera campanya de bons i que quan sigui el moment tothom es descarregui els bons. L’alcalde ha destacat que es tracta d’una iniciativa ja consolidada que “amb tres campanyes l’Ajuntament haurà injectat 300.000 euros, amb una generació de volum de negoci de pràcticament un milió d’euros, per ajudar a mantenir viu i fort el nostre comerç”.

Aquesta tercera campanya de bons al Vendrell finalitzarà el 4 d’abril.

També et pot interessar

Comentaris