El Fòrum Berger millora el sistema d’àudio per a persones amb dificultats auditives

23/02/2023 - 17:00h

La Fundació Pinnae, equipa l’Auditori de l’Espai Cultural Fòrum Berger, amb la instal·lació de bucles magnètics per a millorar l’atenció a les persones amb disminució auditiva

La Fundació Pinnae segueix millorant la comoditat dels usuaris de l’Auditori del Fòrum Berger, i a partir d’ara també per a les persones amb pèrdua auditiva i que utilitzen audiòfons o implants, instal·lant equips que faciliten la recepció de la informació directament als aparells dels usuaris a través d’un sistema magnètic i eliminant qualsevol interferència.

Aquesta nova acció complementa la recent incorporació d’aparells de purificació d’aire per a la total desinfecció de les partícules en suspensió.

Aquesta nova tecnologia auditiva s’anomena bucle magnètic o d’inducció i és un sistema de so que converteix el senyal d’àudio en un camp magnètic captat pels audiòfons i que el transformen en so dins de l’orella de l’usuari o usuària, aïllant-lo del soroll ambient. El resultat és la recepció d’un so net, nítid, perfectament intel·ligible i amb un volum adient davant d’una projecció audiovisual o d’una conferència com a exemple.

La Fundació Pinnae, seguint els OD’S de l’agenda 2030, i amb el compromís de contínua millora, s’esforça per a adaptar les seves instal·lacions a persones amb diferents capacitats reduïdes. La voluntat de la Fundació és la d’aportar benestar als usuaris de l’auditori que participin a les conferències, xerrades, concerts, cine, teatre o qualsevol altra activitat cultural, educativa o divulgativa.

Les persones que utilitzen audiòfons podran identificar espais amb bucle magnètic disponible gràcies a un símbol accessibilitat auditiva que els identifica.

També et pot interessar

Comentaris