La Fredi’s Jazz Band actua dissabte al Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí

23/02/2023 - 15:28h

Sota la direcció d’Enric Alegre, arriba amb una formació de més de vint músics

Aquest dissabte, a 2/4 d’11 de la nit i a la sala d’actes del Centre Recreatiu ‘La Cooperativa’, arriba el segon concert de la XXIVa edició del cicle Cava Jazz de Guardiola de Font-rubí, que protagonitzarà la Fredi’s Jazz Band. Nascuda l’any 2013 com a formació instrumental de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera, la tasca des del primer dia ha estat gaudir d’aquest llenguatge universal que és la música, de compartir-la, saber treballar en equip i fer créixer els integrants com a persones.

La formació, amb una vintena de membres, compta amb la imprescindible participació de músics professionals, sobre la qual s’assenta la formació. Dissabte es presenta a Guardiola de Font-rubí sota la direcció d’Enric Alegre. El setembre del 2021, a la festa major de Matadepera, la banda va presentar el seu primer disc enregistrat el maig d’aquell any a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

Pack gastronòmic

L’entrada al concert té un preu de 12 euros, però hi ha el pack menú gastronòmic, al preu de 35 euros, que inclou un sopar a Cal Pau Xich i l’entrada al concert. Els joves de 14 a 30 anys tenen l’entrada a sis euros i els menors de 14 hi entren de manera gratuïta. Al concert de dissabte hi coŀlaboren el Celler de Can Suriol del Castell de Grabuac i Moió Melmelades.

També et pot interessar

Comentaris