Port Aventura obre per Carnaval la seva temporada més llarga

Port Aventura ha començat la temporada ambientat pel Carnaval.
17/02/2023 - 13:55h

El parc temàtic espera superar els 5,3 milions de visitants aquest 2023 i inaugurarà una muntanya russa a les fosques

El director general de Port Aventura World, David García, ha inaugurat oficialment aquest divendres la nova temporada del parc temàtic de Vila-seca i Salou, que atrau turísticament milers de visitants, molts dels quals del Penedès.

Coincidint amb el Carnaval, Port Aventura ha obert la temporada més aviat que mai i, de fet, serà el primer cop des de la seva obertura, el maig del 1995, que funcionarà els 12 mesos de l’any, fins passat Reis del 2024. Això obliga l’empresa a contractar més de mig miler de treballadors més als 3.800 empleats actius que té al llarg de l’any.

Concretament, Port Aventura Park obrirà durant 276 dies (de moment, per Carnaval i després els caps de setmana), el que vol dir un 9% més que el 2022 i el 17% més que el 2018; mentre que Ferrari Land ho farà 264 dies a partir del 31 de març. Això vol dir un 3% més que l’any passat i el 21% més respecte del 2019, abans de la pandèmia.

David García ha comentat que “després de tancar el 2022 amb 5,1 milions de visitants i un rècord d’ingressos, aquest any apostem clarament pel creixement”, amb la qual cosa Port Aventura espera superar els 5,3 milions de visitants.

El director general de Port Aventura World, David García, en l’obertura del parc temàtic tarragoní.

Nova atracció per primavera

Els responsables de Port Aventura han organitzat una visita per la premsa a la nova atracció ‘Uncharted’, encara en procés de construcció i que començarà a funcionar a la primavera, probablement de cara al mes de juny. No s’hi han permès de fer cap mena d’enregistrament per preservar-ne l’aspecte.

Ubicada a l’àrea temàtica del Far West, ‘Uncharted’ està cridada a ser una de les grans atraccions del parc temàtic i tindrà elements d’emoció equivalents a les muntanyes russes del Dragon Khan i el Shambala. De fet, també serà una muntanya russa, però amb la particularitat d’estar dins d’un edifici i fer el recorregut a les fosques.

Amb una inversió de 25 milions d’euros, l’atracció ‘Uncharted’ tindrà un recorregut de 700 metres, arribarà als 12 metres d’altura en el punt més elevat i les tres vagonetes amb capacitat per a 12 persones -que li permetran donar satisfacció i adrenalina a unes 900 persones cada hora- disposaran de 5 punts d’acceleració.

Aquesta característica convertirà l’atracció en “única a Europa”, segons ha comentat l’enginyer de l’Àrea de Desenvolupament de Port Aventura World, Luis Valencia. També ha explicat que la nova atracció comptarà amb una part prèvia on els usuaris començaran a endinsar-se en una realitat plena d’efectes especials i, un cop a la muntanya russa, gaudir d’un recorregut d’aproximadament un minut i mig i durant el qual serà difícil saber si es va més o menys ràpid i viure una experiència impactant.

També et pot interessar

Comentaris