Jordi Ferrer repetirà com alcaldable d’ERC a Sant Cugat Sesgarrigues

15/02/2023 - 16:19h

Els republicans van presentar els primers d’una llista absolutament paritària, amb una combinació d’experiència, coneixements i joventut

Aquest passat diumenge, es va celebrar l’acte de presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Cugat Sesgarrigues, a les eleccions municipals del proper mes de maig.

A la Sala del Cafè, plena de gom a gom de veïnes i veïns del poble, l’acte va començar amb la presentació d’Ernest Duran, ex-regidor a l’Ajuntament, que va presentar l’actual alcalde i candidat a la reelecció Jordi Ferrer i Verge, destacant el seu compromís i voluntat de treball pel poble.

Posteriorment va prendre la paraula el candidat Jordi Ferrer, que després d’agrair la presència de tots el assistents, va fer balanç de la passada legislatura i de les accions de govern desenvolupades. Va destacar que, tot i haver patit els estralls provocats per la pandèmia, i la situació econòmica complicada en que es van trobar els comptes de l’ajuntament, han aconseguit complir les accions proposades en el programa electoral. També va aprofitar la seva intervenció per fer un agraïment a les seves dues companyes de grup, Anto Admetlla i Laura Galimany, amb les que ha conformat l’equip de govern aquesta darrera legislatura.

Seguidament Raquel Sans Guerra, Diputada al Parlament i Vicesecretària general de Feminismes i LGTBI d’Esquerra Republicana de Catalunya, va dirigir unes paraules a tots els assistents, que va aprofitar per agrair la implicació de les persones que assumeixen càrrecs polítics, sobretot en l’àmbit municipal, destacant-ne la seva implicació i la seva voluntat de millorar les condicions de vida dels seus habitants.

Per cloure l’acte, Jordi Ferrer, com a candidat a la reelecció, va presentar a les primeres 9 persones que conformen la candidatura. Una llista absolutament paritària, combinació d’experiència, coneixements, joventut i sobretot d’un compromís absolut de treballar pel poble i els seus habitants.

Com no podia ser d’altra manera, després de l’acte, va continuar la tertúlia amb els assistents tot prenent una copa de cava Penedès. A més les persones que ho van desitjar, van tenir a la seva disposició uns impresos en els que podien fer els seus suggeriments de millora.

També et pot interessar

Comentaris